Scroll to Top Icon

Kraftfullt inbyggt video-CMS

Lagra, organisera och dela dina videos med Streampals video-CMS.

Starta din gratis provperiod
Kraftfullt inbyggt video-CMS

Kraftfullt inbyggt Video-CMS

Med Streampals video-CMS går det enkelt att ladda upp, organisera och distribuera ditt videoinnehåll. Med vår lättnavigerade dashboard kommer du vara igång på nolltid. Integrerad med automatisk omkodning så att dina videoklipp konverteras till det lämpligaste formatet beroende på tittarnas enhet.

Lagring av video

Streampals video CMS är utformat för att vara en 360-lösning - inget behov av andra tredje parter. Välj videon du vill ladda upp eller välj flera videos med vår bulkfunktion. Kräver dina videos ytterligare material? Lägg till extra material som PDF-filer. Vi stödjer alla filformat och lagrar det åt dig.

Lagring av video
Starta en livestream

Starta en livestream

Trodde du att livestreaming var komplicerat? Inte längre. Gå live på alla enheter inom några sekunder. Sälj livestreamade event som pay-per-view eller inkludera i dina abonnemang. Din livestreams spelas in automatiskt så att du kan inkludera dem i ditt videobibliotek.

Smidig uppspelning på alla enheter

Med vårt globala innehållsleveransnätverk (CDN) kan du vara säker på att din kund kommer att njuta av högkvalitativ streaming oavsett plats. Vi har servrar i alla större regioner för att säkerställa att det inte finns några buffertider.

Smidig uppspelning på alla enheter
Schemaläggning

Schemaläggning

Avsätter du tid för att spela in dina videos i förhand? Schemalägg ditt innehåll i förväg med valda datum för dina videos eller hela samlingar. Gör ditt innehåll tillgängligt på dina villkor.

Allt du behöver i ett CMS

Vi tänkte på de stora sakerna ... och de små sakerna också.

Personliga thumbnails Icon
Personliga thumbnails
Skapa visuellt lockande thumbnails för att locka din publik och skapa engagemang.
Undertexter Icon
Undertexter för en global publik
Bli mer tillgänglig genom att lägga till undertexter i dina videos. Tittarna kan välja sitt relevanta språk eller stänga av dem helt.
Kategorisera dina videos Icon
Kategorisera dina videos
Hjälp dina tittare hitta det som intresserar dem. Kategorisera dina videos och samlingar så att din publik kan hitta vad de letar efter.
Schemaläggning Icon
Schemaläggning
Spela in ditt innehåll i förväg och ställ in ett utgivningsdatum med vårt schemaläggningsverktyg. Effektivisera din innehållsproduktion.

Starta din kostnadsfria 14-dagars provperiod med Streampal

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse här
Ok, det går bra