Scroll to Top Icon

Marknadsförings- och analysverktyg

Utöka din publik med Streampals marknadsföringsverktyg.

Starta din gratis provperiod
Marknadsförings- och analysverktyg

Optimera för att växa

Låt ditt innehåll nå sin fulla potential med Streampals marknadsföringsverktyg. Få viktiga insikter i dina kunders videokonsumtion för att optimera ditt innehåll och bli en omfattande VOD-tjänst.

Väx din publik

Skapa ett erbjudande som resonerar med din publik. Med presentkort, exklusiva erbjudanden och rabattkoder kan du konvertera snabbare – allt hanteras i din dashboard.

Väx din publik
Analysera dina kampanjer

Analysera dina kampanjer

Implementera marknadsföringspixlar och spåra var din trafik kommer ifrån och hur de konverterar. Fokusera din uppmärksamhet på kanaler där du får positiv avkastning så att du kan återinvestera i ditt företag. Med Streampals analysverktyg kan du se allt med ett enda klick.

Analysera kundengagemang

Få detaljerad inblick i dina kunders vanor och beteende. Använd Streampals robusta videoanalys och rapportering för att lära dig hur dina användare interagerar med ditt innehåll. Se visningstider, visningsprocent och enheter för att hjälpa dig att optimera dina erbjudanden och kampanjer.

Analysera kundengagemang
Optimera för framgång

Optimera för framgång

Aktivera Google Analytics och Google Tag Manager för att skala upp marknadsföring på hela din tjänst. Spåra sessionstider, sidor per session, avvisningsfrekvens eller andra KPI:er som passar din verksamhet. Se vad som fungerar och få insikter om hur du optimerar hemsidans layout, prissättning och erbjudanden.

Robusta marknadsförings- och analysverktyg

Varje lead räknas. Öka konverteringar och håll dina nuvarande kunder nöjda med Streampals försäljningsverktyg. 

Starta din kostnadsfria 14-dagars provperiod med Streampal

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse här
Ok, det går bra